Bland tomtar och troll

Vilken dag! Vilken kväll!

Först gick vi till Royal Bio i Norrtälje och titta på filmen Trolls. Vi hade hela biografen för oss själva. För er som kanske inte vet så är det många cancerdrabbade barn som inte kan gå på bio pga infektionsrisk. Därför abonnerar vi bion så alla kan vara med. Skratten ek i salen och små fötter i takt till musiken. Så bra!!

Sen tog vi oss till Restaurang Köket. Där stod ett glatt gäng och vänta på oss med ett härlig varmt mottagande. Ett vackert långbord var dukat för oss och en stor julbuffé med massa goa rätter. Vi åt o åt o åt tills vi inte orka mer och det var så gott.

Vår lilla eldsjäl Emma dukade fram innan maten den omtyckta pysselbordet med en massa roliga julpyssel. Mysigt o se när alla barnen sitter samlade, småpratar och gör lite ditt o datt.

Vad mer säga än att vi hade en super super trevlig dag och kväll!

Tack Royal Bio för attvi fick ännu en gång komma till er!

Tack Restaurang Köket för att ni finns. Ni gjorde kvällen till något stort för barnen.